Çalıştığı vinci gelin arabası yaptı

Doğan Çoban, 15 yıldır çalıştığı vinci gelin arabası yaptı, gelin Funda Akar ile birlikte şehir turu attı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 21:19
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 21:29
Çalıştığı vinci gelin arabası yaptı
DHA
Kaynak DHA

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde düğün hazırlığı yapan Doğan Çoban (31), 15 yıldır çalıştığı vinci gelin arabası yaparak eşi Funda Akar’a (31) unutulmaz bir sürpriz yaptı. Gelin arabası gibi süslediği vincin üzerine binen çift, şehir turu attıktan sonra Yunus Emre Millet Çarşısı'nda kıyılan nikah ile dünyaevine girdi.

Vinçle gelin almaya gitti

15 yıldır vinç operatörü olarak çalışan Doğan Çoban, düğün gününde iş aracını kullanarak farklı bir gelin alma merasimi düzenledi. Kayapınar Mahallesi'nde oturan Funda Akar’ın evine vinçle gelen Çoban, gelini elinden tutarak araca bindirdi. Konvoy eşliğinde şehir turu atan çift, daha sonra Yunus Emre Millet Çarşısı'na gelerek nikahlarını kıydırdı.

"Gündelik hayattan farklı olsun istedim"

Doğan Çoban, vinci gelin arabası olarak kullanma fikrinin normalden farklı bir düğün merasimi yapmak istediğinden doğduğunu belirterek, "Gündelik hayattan farklı olsun diye böyle bir şey düşündüm. İnşallah her şey güzel olur ve biz de eşimle mutlu bir hayat süreriz" dedi. Çoban, eşi Funda Akar ile tanışma hikayesini de paylaşarak, "Bir arkadaşımız sayesinde tanıştık, sonra arkadaşlık ilişkimiz sevgi ve güvene dönüştü. Allah sonumuzu güzel etsin, tüm çiftler de mutlu olsun" dedi.

Gelinden sürprize duygusal tepki

Funda Akar ise bu sürprizden haberi olmadığını söyleyerek, "Hiç beklemiyordum, bu hayatta bana hep mutluluğu yaşatıyor. Şimdi de öyle, iyi ki hayatımda. Sonsuza kadar mutlu oluruz inşallah" diyerek duygularını dile getirdi.

Bu sıradışı düğün, çevredekilerden büyük ilgi gördü ve sosyal medyada da dikkat çekti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa