Mamak Belediyesi'nden okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi desteği

Mamak Belediyesi yeni eğitim yılında okullara ve öğrencilere temizlik ve eğitim malzemeleri yardımı yaptı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 22:52
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 23:22
Mamak Belediyesi'nden okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi desteği
EK
Esra Koçak Editör

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı kapsamında Mamak Belediyesi, öğrencilere ve okullara destek olmayı sürdürüyor. İlçedeki okulların eksikliklerini gidermek amacıyla harekete geçen belediye, temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımları yapıyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i temsilen yapılan ziyaretler, Başkan Yardımcısı Sibel Emre'nin liderliğinde gerçekleşti.

Okullara malzeme yardımı devam ediyor

Belediye ekipleri, ilçede yer alan okullara tek tek giderek temizlik ve kırtasiye malzemelerini teslim etti. Ziyaretlere Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın ve Sağlık İşleri Müdürü Bora Koç da katıldı. Yapılan yardımlar kapsamında öğrencilere çanta, defter, kalem gibi okul ihtiyaçları, okullara ise peçete, tuvalet kağıdı ve sıvı sabun gibi temizlik malzemeleri dağıtıldı. Ziyaretlerde, Sibel Emre öğretmen ve okul müdürleriyle görüşerek yeni eğitim yılı için başarı dileklerini iletti.

Esnaf ve vatandaşla buluşma

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Kartaltepe Pazar Yeri’nde pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın taleplerini dinleyen Emre, pazar yerini inceleyerek mevcut sorunlar hakkında bilgi aldı. Bu temas sırasında esnaf ve vatandaşlarla yapılan sohbetlerde, karşılaşılan zorluklar yerinde değerlendirildi.

Kermeste kadınlarla birlikte hamur açtı

Ege Mahallesi Muhtarlığı’nın düzenlediği kermese katılan Emre, el yapımı ürünlerin sergilendiği etkinlikte kadınlarla bir araya geldi. Mahalle kadınlarının ürettiği el örgüleri ve takıları inceleyen Emre, kadınların emeğini desteklemenin önemine vurgu yaptı. Kermesin en ilgi çekici anlarından biri ise Emre’nin, gözleme yapan kadınlarla birlikte hamur açarak onların çalışmalarına katılması oldu.

Eğitime destek sürecek

Mamak Belediyesi, öğrencilerin ve öğretmenlerin daha verimli bir eğitim süreci geçirmesi için desteğini sürdüreceğini belirtti. Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in talimatıyla yapılan yardımların, ihtiyaç duyuldukça devam edeceği ifade edildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa