İstanbul'daki kazada otomobilin çarptığı yaya öldü

İstanbul Avcılar'da yaşanan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan yabancı uyruklu kişiye otomobil çarptı.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 04:38
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 04:40
İstanbul'daki kazada otomobilin çarptığı yaya öldü
AY
Arif Yücel Editör

Avcılar'da yolun karşısına geçmeye çalışan yabancı uyruklu bir kişiye otomobil çarptı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü durmayarak kaçarken, kazada ağır yaralanan Türkmenistan uyruklu Aganazar Kulyyev (33) olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Doğan Araslı Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Kulyyev'e plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Kulyyev yola savrulurken, otomobil sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaştı. Yoldan geçen vatandaşlar bir yandan yardım etmeye çalışırken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aganazar Kulyyev'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, ikinci bir kazanın yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemleri aldı. İncelemelerin ardından Kulyyev'in cansız bedeni, Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa