Onur Çapan'ın şehadet haberi ailesine ulaştı...

Zeytin Dalı Bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın annesine ve eşine acı haber ulaştı...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 05:40
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 05:40
Onur Çapan'ın şehadet haberi ailesine ulaştı...
AY
Arif Yücel Editör

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın acı haberi, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki annesi Döndü Çapan'a ulaştırıldı. Şehit haberi, Pazar Mahallesi'ndeki eve gelen askeri yetkililer tarafından verildi. Haberin duyulmasının ardından Çapan'ın yakınları, komşuları ve vatandaşlar taziye için eve akın etti. Büyük üzüntü yaşayan annenin evine Türk bayrağı asıldı.

Şehidin eşi Makbule Çapan'a da şehadet haberi Isparta'nın Zafer Mahallesi'ndeki evinde yetkililer tarafından verildi. Isparta Belediyesi ekipleri, ailenin yaşadığı binaya Türk bayrağı astı ve bahçeye taziye çadırı kurdu.

Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın babasının 2 yıl önce vefat ettiği, Asya Ela (6) ve Nehir (3) isimli iki kızının olduğu öğrenildi. Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Veysel Topçu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da Çapan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin cenazesi, yarın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek törenin ardından Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa