Balıkesir'de iş yerine silahlı saldırı olayında yeni gelişme...

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, motosiklet bayisi yönelik gerçekleştirilen saldırıda 3 kişi tutuklandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 05:55
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 05:55
Balıkesir'de iş yerine silahlı saldırı olayında yeni gelişme...
DHA
Kaynak DHA

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, motosiklet bayisi sahibi Mehmet Şimşek (45), plakasız motosikletle iş yerine gelen kişiler tarafından tabancayla vurularak yaralandı. Saldırıya ilişkin yakalanan 5 şüpheliden Mehmet Ali İ., F.E. ve G.K. tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün sabah saatlerinde Soğuk Tulumba mevkiindeki bir motosiklet satış iş yerinde meydana geldi. Mehmet Ali İ. ve yanında bulunan bir kişi, plakasız motosikletle iş yerine gelerek Mehmet Şimşek'e tabancayla 9 el ateş etti.

Şimşek, bacağına isabet eden mermiyle yaralanırken, Mehmet Ali İ. olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı. Hayati tehlikesi bulunmayan Mehmet Şimşek hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri diğer şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, Mehmet Ali İ. ile olay yerine gelip kaçan diğer şüpheliyi ve olayla bağlantısı olduğu belirlenen 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Mehmet Ali İ., F.E., ve G.K. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa