Çanakkale'de otobüs durağına zarar verdiler...

Çanakkale Çan'da yaşanan olayda otobüs durağına zarar verdiler, belediye o anları sosyal medyada paylaştı... İşte haberin detayları...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 06:15
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 06:15
Çanakkale'de otobüs durağına zarar verdiler...
AY
Arif Yücel Editör

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, bir grup gencin belediyeye ait kapalı otobüs durağının duvarlarına tekme ve yumruk atarak zarar verdiği anlar, durağın güvenlik kameralarına yansıdı. Çan Belediyesi, olay anlarına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak kamuoyuna duyurdu.

Çan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediye malına zarar vermenin cezası, mala zarar verme suçunun nitelikli hallerinin düzenlendiği Türk Ceza Kanunu'nun 152. maddesi kapsamında değerlendirilir. Dolayısıyla, belediye malına zarar veren sanık hakkında 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına hükmedilir." ifadesine yer verildi.

Belediye, bu tür vandallık olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, benzer durumların yaşanmaması için halkı duyarlı olmaya davet etti.

Çanakkale'de uyusturucu operasyonu

Öte yandan Çanakkale'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları kapsamında 2 kişi tutuklandı.

Şüphelilerin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, 140,21 gram sentetik kannabinoid, 58 sentetik hap, bir av tüfeği, hassas terazi, 4 kılıç ve bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden B.K. ve S.Ü., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa