İstanbul'daki kazaya ait görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Sancaktepe'de 2'si çocuk 6 kişinin yaralandığı kazaya ait görüntüler ortaya çıktı... İşte kaza anı ve yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 07:50
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 07:50
İstanbul'daki kazaya ait görüntüler ortaya çıktı
DHA
Kaynak DHA

Sancaktepe'de cadde üzerinde seyir halinde olan bir hafif ticari aracın, ara sokağa dönmeye çalışan otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Abdurrahmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sancaktepe yönüne giden bir otomobil, caddeden ara sokağa dönmek istediği sırada, Yenidoğan yönüne ilerleyen hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç savrulup kaldırıma çıktı ve bir evin bahçe duvarına çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, ticari aracın içinde sıkışan sürücü ve bir yolcuyu kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. 

Kazada yaralanan 2'si çocuk 6 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, cadde üzerinde başka kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemleri alırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa