Leyla dizisinin oyuncuları kimlerdir?

NOW TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Leyla, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Peki, Leyla dizisinin oyuncuları kimlerdir? Leyla'da kim oynuyor?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 09:31
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 11:35
Leyla dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Ecem Çetin Editör

Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi ekran yolculuğuna başladı. 

NOW TV'de ekrana gelen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.  

Leyla'nın mücadeleci ve duygusal yolculuğunu ekrana taşıyacak olan Leyla dizisi, ilk bölümüyle büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sezonun iddialı ve dikkat çeken projelerinden birisi olan Leyla, çarşamba akşamları NOW ekranında milyonları ekrana kilitlemeyi hedefliyor. 

İzleyenler, ilk bölümün ardından Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisine ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. 

 

Peki, dizinin konusu ne? Leyla dizisinin oyuncuları kimlerdir? 

Leyla'da oynayanlar

Halil İbrahim Ceyhan, Seda Güven, Yiğit Kirazcı, Cengiz Bozkurt, Berfin Ant, Gamze Karaduman, Zeyno Eracar, Melisa Duru Ünal, Dilara Aksüyek, Mustafa Avkıran ve Meltem Baytok gibi isimler yer alıyor. 

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi konusu

Annesini küçük yaşta kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle köklü bir şekilde değişiyor. Üvey annesi Nur tarafından acımasızca bir çöplüğe terk edilen Leyla, zorlu bir yaşam mücadelesi veriyor. Yıllar sonra, yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen ayakta kalmayı başaran Leyla, intikamını almak üzere geri dönüyor. “Leyla”, bu genç kadının hayatını altüst eden üvey annesiyle olan hesaplaşmasını ve intikam arayışı sırasında karşılaşacağı aşk ile sınanacağı duygusal yolculuğunu izleyiciyle buluşturacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa