Leyla dizisinin Nur'u Gonca Vuslateri kimdir?

NOW TV'nin yeni dizisi Leyla: Hayat… Aşk… Adalet'de 'Nur' karakterine hayat veren Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri kaç yaşında? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 09:50
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 11:03
Leyla dizisinin Nur'u Gonca Vuslateri kimdir?
Ecem Çetin Editör

Tanıtımlarıyla sosyal medyada oldukça konuşulan, son dönemin popüler projelerinden biri olmayı amaçlayan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi, dün akşam seyircisiyle buluştu. 

Leyla'nın hayat hikayesini ekrana taşıyan, başrolünde Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi.

NOW TV'de izleyicisiyle buluşan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi büyük bir ilgiyle izlendi. 

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin en dikkat çeken ismi 'Nur' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri.

Gonca Vuslateri'nin hayatı izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki, Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri kaç yaşında? Gonca Vuslateri hangi dizilerde rol aldı?

Gonca Vuslateri kimdir?

Gonca Vuslateri 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu 38 yıl yaşındadır. Çocuk yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi alan Vuslateri, dönemin ilgiyle izlenen dizisi Ruhsar ile oyunculuğa adım attı. Güzel oyuncu, Küçük Sırlar dizisindeki Ceyla karakteriyle adını duyurmaya başladı. Gonca Vuslateri'nin kariyerindeki dönüm noktası ise oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Yalan Dünya dizisi olmuştur. Oyuncu, Gönül İşleri, Anne, Bambaşka Biri, RU, Sıcak Kafa, Düğüm Salonu, Cenazemize Hoş Geldiniz, Zaferin Rengi gibi projelerle de kamera karşısına geçmiştir. 

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi Nur nasıl bir karakter?

Zor bir hayatın içinde, çöplükte büyüyen Nur, yaşadıklarının etkisiyle zalim ve acımasız birine dönüşür. Tutkulu aşkı Mali ile birlikte yaptıkları dolandırıcılık işlerinde Nur, bu sefer Leyla'nın babası Hilmi'yi hedef alır. Karısını kaybetmiş ve kızı Leyla ile birlikte yaşayan Hilmi, Nur’a kapılır ve ona aşık olur. Nur, ustaca kurduğu oyunlarla Hilmi’ye oturdukları evi sattırmayı başarır. Planı, parayı alıp Mali ile kaçmak olan Nur’un işleri, beklenmedik bir şekilde karmaşık bir hal alır. Hilmi’nin ani ölümü üzerine Leyla’yı da yanına alan Nur, genç kızı acımasızca kendi çocukluğunun geçtiği yere, çöplüğe terk eder. Nur, kendine yeni ve bambaşka bir hayat kurma hayalleriyle bu kez başka bir plan yapar ve bu planın merkezine Tufo’yu koyar.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa