Karagümrük-MKE Ankaragücü maçı ne zaman?

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü, Karagümrük deplasmanına gidecek. İşte maçın detayları.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 09:57
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 11:07
Karagümrük-MKE Ankaragücü maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Liglere milli ara verildi. Millilerimiz ise  Galler ile 0-0 berabere kalırken İzlanda karşısında 3-1'lik skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Trendyol Süper Lig’in yanı sıra futbolseverler 1. Lig’de oynanacak beşinci haftada maçlarını heyecanla bekliyor.

Lige Şanlıurfa galibiyetiyle başlayan MKE Ankaragücü, ligin son iki haftasında ise mağlubiyetle devam etti. Sarı lacivertliler, Erzurumspor ve Ümraniyespor'a 1-0 yenildi.  Başkent ekibi son haftada ise İstanbulspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü, Karagümrük deplasmanına gidecek. 15 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada, Yiğit Arslan düdük çalacak. 

Arslan'ın yardımcılıklarını ise Ramazan Ufuk Avdaş ile Arif Dilmeç yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Süleyman Bahadır görev yapacak.

İlk 4 maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan kırmızı-siyahlı ekip 17. sırada yer alırken, 2 galibiyet 2 mağlubiyet alan sarı lacivertliler ise 8. sırada yer alıyor. 

Fatih Karagümrük, Ankara temsilcisi ile karşılaştıkları son 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 9 gol gönderen Karagümrük, kalesinde ise 6 gol gördü.

6 puanlı MKE Ankaragücü, 4 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Başkent ekibi sekizinci sırada yer alırken Karagümrük ise 17'inci sırada puanı 3. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa