Kadın kapısı açık minibüsten düşüp hastanelik oldu

Erzurum'da ineceği durağa yaklaşan kadın yolcu, kapısı açık olan minibüs tam durmadan inmeye çalışınca kaldırıma düşerek yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 10:25
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 10:38
DHA
Kaynak DHA

Erzurum'da minibüsten düşen yolcu yaralandı

Erzurum'da bir minibüs durağa yaklaşırken kapısını açan sürücünün ihmali sonucu Hacer Tuğra (53), minibüsten düşerek yaralandı. Tuğra, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçan minibüs şoförü M.E.K., yolcuları bıraktıktan sonra geri döndüğünü belirtti.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı

Olay, dün sabah saat 10.00 civarında Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi'nde meydana geldi. M.E.K. yönetimindeki yolcu minibüsü, durağa yaklaşırken kapısını açtı. Bu esnada, minibüs tam durmadan inmeye çalışan Hacer Tuğra, dengesini kaybederek yere düştü. Düşme anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yere düşen Tuğra, acı içinde kıvranırken minibüs sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.

Yaralı hastaneye kaldırıldı

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Hacer Tuğra'yı Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Beyin tomografisi çekilen Tuğra, müşahede altına alındı.

Şoför geri dönerek açıklama yaptı

Minibüs sürücüsü M.E.K., kazadan bir süre sonra olay yerine geri geldi. Polis ekiplerinin "Neden kaza yerini terk ettin?" sorusuna sürücü, "Bizde zaman çok önemli. Yolcularımı bıraktıktan sonra hemen geri döndüm. Çok üzgünüm. Kapıyı açtım ama hızlı değildim" şeklinde yanıt verdi.

Sürücüye ağır para cezası

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, sürücü M.E.K.'ye çeşitli trafik ihlallerinden toplam 27.077 lira ceza kesildi. Cezalar arasında muayenesiz araç kullanma, yetersiz ehliyet, kaza yeri terk ve yetki belgesiz araç kullanma gibi maddeler bulunuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa