Biden'dan şaşırtan hareket! "Trump 2024" yazılı şapka taktı

ABD Başkanı Joe Biden, 11 Eylül 2001 saldırılarının 23. yılı anma etkinliklerinde, "Trump 2024" yazılı bir şapka taktı. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 10:34
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 11:03
Biden'dan şaşırtan hareket! ''Trump 2024'' yazılı şapka taktı
Kübra Şenal Editör

Pensilvanya'daki Shanksville İtfaiye İstasyonu'nda düzenlenen basına kapalı etkinlikte, Biden'ın "Trump 2024" yazılı bir şapka takması dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Seçimlerden çekilip yerini Kamala Harris'e bırakan Biden'ın bu hareketi, "Trump'ı mı destekleyecek?" sorularını akıllara getirdi.

Trump destekçisinin kafasından aldı

Etkinlik sırasında Biden, eski Başkan ve 2024 başkanlık seçiminde Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump'ı destekleyen bir kişiyle sohbet etti. Bu kişinin Biden'a, üzerinde "Trump 2024" yazısı bulunan şapkasını verdiği ve Biden'ın kısa bir süreliğine bu şapkayı taktığı anlar kameralara yansıdı. Bu görüntüler, sosyal medyada özellikle Cumhuriyetçi Parti çevrelerinde büyük ilgi gördü.

Sosyal medya ikiye bölündü

Görüntülerin hızla yayılmasının ardından, Cumhuriyetçi Parti’nin X (eski adıyla Twitter) hesabından Biden’ın şapkalı fotoğrafı "Destek için teşekkürler, Joe!" mesajıyla paylaşıldı. Olay, sosyal medyada esprili paylaşımlara neden olurken, bazı kullanıcılar Biden’ın bu jestini siyasi bir hamle olarak değerlendirdi.

Beyaz Saray'dan "birlik" mesajı

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Andrew Bates, olayla ilgili X’ten yaptığı açıklamada, Biden’ın etkinlik sırasında "birlik olmakla" ilgili bir konuşma yaptığını belirtti. Bates, Trump destekçisine jest olarak kendi şapkasını veren Biden’ın, bu kişinin isteği üzerine "Trump 2024" yazılı şapkayı kısa süreliğine taktığını ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa