Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Ligde bu hafta iki dev karşı karşıya gelecek. Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman? Derbi öncesi iki takımdan da açıklamalar geldi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 10:51
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 11:44
Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?
Hakan Öksüz Editör

Trendyol Süper Lig'de mili aranın sona erdi, lige dönüldü. Sezona Süper Kupa'yı kazanarak ve Trendyol Süper Lig'de 3'te 3 yaparak başlayan Beşiktaş, kötü gidişata dur diyemeyen Trabzonspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman? sorusunun yanıtı aranıyor. Ligde oynadığı ilk 2 maçtan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, 15 Eylül Pazar günü Beşiktaş'ı ağırlayacak. 

Papara Park'ta yapılacak maçı başlama düdüğü saat 20.00'de çalacak. Zorlu mücadele beIN Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş taraftarı maça alınmayacak

Trabzon İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre dev maçta siyah-beyazlı taraftarlar, tribüne alınmayacak.

Paulista: "Trabzonspor maçı zorlu geçecek"

Milli arada iyi hazırlandıklarını belirten Beşiktaş'ın defans oyuncusu Gabriel Paulista, Trabzonspor maçı hakkında şunları söyledi:

Şenol Güneş: "Beşiktaş'ın yakaladığı havayı kırmak istiyoruz"

Trabzonspor'un başında 5'inci dönemine başlayan teknik direktör Şenol Güneş, şampiyonluk yaşadığı eski takımı Beşiktaş'ı yenmek istiyor. 

Beşiktaş'ın iyi bir form yakaladığını belirten deneyimli hoca, pazar günü yapılacak derbi hakkında şu ifadeleri kullandı: 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa