Leyla dizisinin Mali'si Yiğit Kirazcı kimdir?

Dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinde Mali karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı kimdir?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 10:57
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 11:16
Leyla dizisinin Mali'si Yiğit Kirazcı kimdir?
Ecem Çetin Editör

Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi ekran yolculuğuna başladı. 

NOW TV'de ekrana gelen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.   

Cemre Baysel'in hayat verdiği Leyla'nın mücadeleci ve duygusal yolculuğunu ekrana taşıyan Leyla dizisi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

İlk bölümüyle adından söz ettiren dizide ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı Mali (Mehmet Ali) karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. 

Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Yiğit Kirazcı'nın hayatı araştırılıyor. 

Peki, Leyla dizisinin Mali'si Yiğit Kirazcı kimdir? Yiğit Kirazcı kaç yaşında? Yiğit Kirazcı hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar... 

Yiğit Kirazcı kimdir?

Yiğit Kirazcı, 2007 yılında Son Tercih dizisindeki Teoman karakteriyle oyunculuk dünyasına adımını atmıştır. Ünlü oyuncu, 41 yaşındadır. Yiğit Kirazcı, Güllerin Savaşı ve Seviyor Sevmiyor projeleriyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. Çok sayıda projede rol alan ünlü isim, 8. Gün,  Çatı Katı Aşk, Evlilik Hakkında Her Şey, Hakan: Muhafız, 50m2,Aşk Tesadüfleri Sever 2 gibi projelerde rol almıştır. Oyuncu, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde kamera karşısına geçti. 

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi Mali nasıl bir karakter?

Mali, yakışıklı ve hayatı kolay yoldan para kazanma üzerine kurmuş, 40'lı yaşlarında bir adamdır. Kafası sürekli dolandırıcılık ve üçkağıtçılık planlarıyla meşgul olan Mali’nin çocukluğu ve gençlik yılları, tıpkı Nur gibi çöplükte geçmiştir. Nur’a karşı beslediği hastalıklı aşk ve ona olan zaafı, Mali’yi sürekli belirsizlikler içinde savurur. İçten içe bir yere ya da birine ait olma arzusunu bastıramayan Mali, bu yüzden çevresindekilerin etkisi altına kolayca girer. Leyla ile Nur arasında başlayan savaşta, arada kalan ve en çok etkilenen karakterlerden biri de Mali olur. Hem Nur’a olan bağımlılığı hem de içinde bulunduğu bu çatışmalar, onun hayatını daha da karmaşık hale getirir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa