Miss Turkey 2024'ün birincisi kim oldu?

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının dün akşam final gecesi İstanbul Haliç'te gerçekleştirildi. Gecede İdil Bilgen yarışmada birinci oldu ve tacı giydi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 11:20
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 17:38
Miss Turkey 2024'ün birincisi kim oldu?
Ecem Çetin Editör

Geçmişi 1929'lu yıllara dayanan 'Miss Turkey güzellik yarışması' Türkiye'nin en köklü ve prestijli güzellik yarışmalarından birisidir. 

Her yıl Türkiye'nin en güzel kadının seçildiği yarışmada sadece dış güzellik değil, genel yetenek, zekâ ve temsil yeteneği de dikkate alınıyor. 

Bu yarışmada ekranların ve podyumların tanınan isimleri Nebahat Çehre, Arzum Onan, Leyla Lydia Tuğutlu, Melisa Aslı Pamuk, Çağla Şikel, Pınar Altuğ, Amine Gülşe gibi isimler birinci olmuştur.

Miss Turkey 2024, tamamlandı. 20 kadın adayın güzellik için yarıştığı yarışmada birinci belli oldu. 

Oldukça görkemli ve ihtişam dolu Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının final gecesi İstanbul Haliç'te bir otelde gerçekleştirildi.

Amine Gülşe, Neşe Erberk, Berfu Yenenler,  Gizem Karaca, Selen Soyder, gibi isimlerin jüri üyeliği yaptığı gecede 2 numara İdil Bilgen, birinci seçildi.

Tacın sahibi İdil Bilgen 

En yüksek puanı alan İdil Bilgen, tacın yeni sahibi oldu. 

Miss Turkey'den şu açıklama yapıldı; 

Miss Turkey 2024'ün kazananı İdil Bilgen, Miss World'de Türkiye'yi temsil edecek.

Öte yandan Miss Turkey 2024 yarışmasında 1. seçilen İdil Bilgen'in babasının Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa