Mustafa Destici'den 12 Eylül mesajı! Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 12 Eylül 1980 darbesinin 44'üncü yıl dönümü vesilesiyle dava arkadaşlarını unutmadı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 11:34
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 12:07
Mustafa Destici'den 12 Eylül mesajı! Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadı
Kübra Şenal Editör

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 12 Eylül 1980 darbesinin 44'üncü yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, darbe sürecinde idama mahkum edilen dava arkadaşlarını rahmetle andı.

Tarihin en karanlık dönemi 12 Eylül

Destici, yaptığı açıklamada, 12 Eylül'ün Cumhuriyet tarihinin en karanlık ve acı dolu dönemlerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamasında, "12 Eylül öncesinde haince şehit edilen tüm dava arkadaşlarımızı ve darbecilerin hukuksuz ihtilal mahkemeleri aracılığıyla idam edilen Mustafa Pehlivanoğlu, Cevdet Karakaş, İsmet Şahin, Fikri Arıkan, Cengiz Baktemur, Ali Bülent Okan, Ahmet Kerse, Halil Esendağ, Selçuk Duracık'ı rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Dava arkadaşı Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı

BBP lideri ayrıca, 12 Eylül sonrası Türk milliyetçileri için bir sembol haline gelen ve şehit lider olarak anılan Muhsin Yazıcıoğlu'nu da anarak, "Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu sevgi, saygı, hasret ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi. Destici, darbe döneminde işkenceler ve ağır cezaevi şartlarında hayatını kaybeden tüm dava arkadaşlarını da unutmadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa