MKE Ankaragücü, Nico Schulz ile sözleşme imzaladı

MKE Ankaragücü, Alman oyuncu Nico Schulz ile masaya oturdu ve 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 11:45
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 12:01
MKE Ankaragücü, Nico Schulz ile sözleşme imzaladı
AA
Kaynak AA

MKE Ankaragücü, Alman futbolcu Nico Schulz'u kadrosuna kattı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Borussia Dortmund'da forma giyen 31 yaşındaki Alman sol bek Nico Schulz'u transfer etti. Başkent ekibi, deneyimli futbolcu ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı.

2 yıllık sözleşme imzalandı

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Schulz’un 2 yıllık kontrat ile takıma katıldığı belirtildi. Başkent ekibi, tecrübeli savunma oyuncusunun transferini Beştepe Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle duyurdu.

İmza töreninde yönetimden katılım

Ankaragücü'nün Beştepe Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, MKE Ankaragücü Kulübü Başkan Yardımcısı Levent Onuk da katılarak transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Nico Schulz, yeni kulübüne katkı sağlamak için sabırsızlandığını ifade etti.

Ankaragücü'nden Garry Rodrigues açıklaması

Öte yandan MKE Ankaragücü, sosyal medyada futbolcu Garry Rodrigues hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Rodrigues hakkında yayılan haberlerin asılsız ve gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Özel antrenman programı uygulanıyor

Açıklamada, Garry Rodrigues’in performansını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla, teknik heyetin raporu doğrultusunda kendisine özel bir antrenman programı uygulandığı ve bu kapsamda takımdan ayrı çalışmalara devam ettiği ifade edildi.

Taraftara ve kamuoyuna saygıyla duyuruldu

Ankaragücü, açıklamanın sonunda taraftarlara ve kamuoyuna saygıyla duyuruda bulunarak, sosyal medyada çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa