Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek mücadele ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 13:03
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 14:42
Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında Fenerbahçe, İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Lig'e Adanademir maçıyla başlayan Fenerbahçe, rakibini 1-0 mağlup etmişti. İkinci haftada olaylı Göztepe maçına çıkan sarı lacivertliler bu mücadeleden de 22 beraberlikle ayrıldı. 2-0 öne geçtiği mücadele skoru koruyamayan Fenerbahçe, saha olaylarıyla gündeme geldi. 

Üçüncü haftada Çaykur Rizesporu deplasmanda 5-0 dördüncü haftada ise kendi evinde Alanyaspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe maç fazlasıyla lider konuma yükseldi.

Haftaya lider başlayacak Fenerbahçe, bu hafta Kasımpaşa deplasmanına gidecek.  İstanbul ekibi ile karşı karşıya gelecek sarı lacivertliler 3 puan ve liderliğini sürdürmek için mücadele edecek. 

Fenerbahçe, topladığı 10 puanla ilk sırada yer alırken 11 gol attı, kalesinde 2 gol gördü. Kasımpaşa ise 6 gol attı 6 gol yedi. İstanbul temsilcisi sekizinci sırada. 

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı 15 Eylül 2024 Pazar günü 17:00'da gerçekleşecek. Mücadele beIN SPORTS da canlı yayınlanacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda gerçekleşecek maçında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik.

Etiketler ​​Fenerbahçe
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa