Yaprak Dökümü ile hafızalara kazınan Ahmet Saraçoğlu Yalı Çapkını'nda!

Yarın akşam yeni sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna Yaprak Dökümü ile hafızalara kazınan Ahmet Saraçoğlu katılıyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 13:16
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 13:47
Yaprak Dökümü ile hafızalara kazınan Ahmet Saraçoğlu Yalı Çapkını'nda!
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz sezonlarda ekranlara damgasını vuran, ilk bölümünden itibaren adından söz ettiren Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları ekrana geliyor.  

Başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Star TV'de izleyici karşısına çıkan, çok sayıda hayran kitlesi bulunan Yalı Çapkını dizisi her hafta milyonları ekrana kilitleyerek zirvede yer alıyor.  

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren, iki sezondur fırtınalar estiren sevilen dizi, 3. sezonuyla geri dönüyor. 

Yalı Çapkını dizisi, 13 Eylül Cuma akşamı 3. sezonunun ilk bölümüyle ekranlarda kaldığı yerden devam ediyor. 

Yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam edecek olan Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'na yeni bir isim daha dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yaprak Dökümü dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Saraçoğlu, diziye katıldı. 

Oyuncu, Afra Saraçoğlu'nun hayat verdiği Seyran karakterinin hayatına girecek olan Sinan'ın amcası olarak izleyicisinin karşısına çıkacak. 

75. bölümde Yalı Çapkını dizisinde rol alacak olan Ahmet Saraçoğlu, “Mümtaz”  karakterine hayat verecek. 

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Zeynep Bonçe kaleme alacak.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa