Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz kimdir?

NOW TV'de dün akşam ekran yolculuğuna başlayan Leyla dizisinde Civan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz kaç yaşında?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 13:52
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 14:18
Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz kimdir?
Ecem Çetin Editör

Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi ekran yolculuğuna başladı. 

NOW TV'de ekrana gelen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.   

Cemre Baysel'in hayat verdiği Leyla'nın mücadeleci ve duygusal yolculuğunu ekrana taşıyan Leyla dizisi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

İlk bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi elde eden ve adından söz ettiren Leyla dizisinde ünlü oyuncu Alperen Duymaz, "Civan" karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. 

Oyunculuk performansıyla izleyicilerden beğeni ve alkış toplayan Alperen Duymaz'ın hayatı merak ediliyor. 

Peki, ünlü oyuncu Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Alperen Duymaz hangi projelerde rol aldı.

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ünlü isim, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyuncu, 31 yaşındadır. Ünlü oyuncu, oyunculuğa 2015 tarihinde Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle adım atmıştır. Duymaz, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Son Yaz dizisindeki Akgün Gökalp Taşkın karakteriyle de adını geniş kitlelere duyurdu. Alperen Duymaz, EGO, Kül, Acı Aşk, Bodrum Masalı, Direniş Karatay gibi projelerde rol aldı.  

Leyla dizisinin Civan'ı nasıl bir karakter?

Çöplüğe terk edilen Civan'a, orada Güzide annesi sahip çıkar ve onu tehlikelerden, özellikle Neco'dan korur. Zorlu hayatı, Nur'un onu evlat edinmesiyle değişir ve çöplükten zenginlerin dünyasına adım atar. Ancak bu geçiş, Civan'ı geçmişi ile yeni kimliği arasında bir çıkmaza sürükler. Zenginlik ve eski yaşamı arasında bocalayan Civan, iki dünya arasında sıkışıp kalır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa