Tapınak Dağı Aktivistleri yapay zeka ile Mescid-i Aksa'yı yaktı

Yıllar önce Mescid-i Aksa üzerindeki oyunlarıyla ifşa olan Siyonist Yahudilerden çirkin bir paylaşım geldi. Yapay zeka ile Mescid-i Aksa'yı ateşe verdiler.

YAYINLAMA
12 Eylül 2024 14:41
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 16:47

Kurulduğu yıl 1948'den önce Arz-ı Mevud safsatasıyla Filistin ile beraber çevresini de işgal etmeye çalışan Siyonist İsrail'in yakın geçmişte Mescid-i Aksa üzerindeki planı deşifre olmuştu.

Mescid-i Aksa altında kazı çalışması yapılıyor

3 büyük semavi din için önemli bir konumda olan Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'nın altında İsrail tarafından yıllardır kazı çalışması yapılıyor. Bu çalışmayla zamanla Mescid-i Aksa'nın yıkılmasını isteyen Siyonist Yahudilerin hedefi Süleyman Mabedi inşası...

Mescid-i Aksa'yı yıkıp Süleyman Mabedi inşa etmek istiyorlar

İşgalci İsrail, her ne kadar Mescid-i Aksa'nın altının kazındığını inkar etse de soykırım aşamasında defalarda bölgeye baskın yapan İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Itamar Ben-Gvir, buraya Süleyman Mabedi inşa etmek istediklerini itiraf etmişti.

Yapay zeka ile Mescid-i Aksa'yı yaktılar

Gvir'in itirafı, bazı Siyonist Yahudilerin yapay zeka ile kurguladıkları Mescid-i Aksa videosu tüm kötü niyeti bir kez daha gözler önüne serdi.

Adına 'Tapınak Dağı Aktivistleri' denen Siyonist bir grup Mescid-i Aksa üzerindeki kurguyu sosyal medyadan "Bu günlerde yakında" başlığıyla paylaştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.