Siyah Kalp bugün başlıyor: Neler yaşanacak?

Show TV'nin uzun zamandır beklenen yeni dizisi Siyah Kalp, izleyicisiyle buluşacak. Dizi, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 17:25
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 17:34
Siyah Kalp bugün başlıyor: Neler yaşanacak?
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı, Show TV'de ekrana gelecek olan Siyah Kalp dizisi, bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor. 

Uzun zamandır büyük bir merakla beklenen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, ilk bölümüyle ekrana gelecek.

1. bölümde neler yaşanacak?

Yıllar önce ikiz çocuklarını geride bırakarak Kapadokya’nın en zenginlerinden Samet Şansalan ile yeni bir hayat kuran Sumru, geçmişini ardında bırakmıştı. Annelerinin kim olduğunu bilmeden büyüyen Nuh ve Melek, hayatlarının en acı döneminde bu gerçekle yüzleşirler. Yılların biriktirdiği öfkeyle yaşadıkları yeri terk eden ikizler, her şeyi geride bırakıp Kapadokya’ya gelirler. Bu sırada, Samet Şansalan’ın ilk evliliğinden olan büyük oğlu Cihan, ailesini ziyaret etmek için Kapadokya’ya döner. Kısa bir süre kalmayı planlayan Cihan, kendisini babası Samet ve halası Hikmet’in gizli planlarının tam ortasında bulur. Hikmet’in kızı Sevilay, bu planda kendisine verilen rolden hiç memnun değildir. Cihan’ın Kapadokya’da kalma ihtimali, onu kıskanan üvey kardeşi Esat başta olmak üzere birçok kişiyi rahatsız eder. Nuh ve Melek, anneleriyle yüzleşmek için geldikleri Kapadokya’da, beklenmedik bir şekilde Cihan ve Sevilay ile yollarını kesiştirir. Ancak ikizleri asıl büyük sürpriz, anneleri Sumru ile karşı karşıya geldiklerinde beklemektedir.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor. 

Siyah Kalp, bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle Show TV’de ekrana gelecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa