İsrail ordusu beyaz bayrak taşıyan genci katletti

İsrail askerleri, elinde beyaz bayrak olan genci göz göre göre katletti. Oğlunun kaybeden babanın feryadı savaşın acımasızlığını bir kez daha gösterdi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 17:36
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 17:50
İsrail ordusu beyaz bayrak taşıyan genci katletti
O
Onur Çetinkaya Editör

Saldırıların başlamasının üstünden 11 ay geçti ancak İşgalci İsrail, Gazze'de katliama devam ediyor.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 342 gündür sürdürdüğü saldırılarda İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde 3 katliam gerçekleştirdi, bu saldırılarda 34 Filistinli hayatını kaybetti, 96 Filistinli de yaralandı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 41 bin 118'e, yaralı sayısının da 95 bin 125'e çıktığı kaydedildi. Bu süreçte İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Filistinlilerin üzerinden elini çekmedi. 

Beyaz bayraklı genci katlettiler

Saldırıların artarak devam ettiği bölgede Filistinliler bomba ve keskin nişancıların arasında hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Ancak bir genç diğerleri kadar şanslı olamadı.

Babasıyla dışarıya çıkan genç beyaz bayrak ile masum silahsız olduğunu simgeleyerek caddede yürüyordu. Genç Filistinlinin elindeki bayrağa rağmen İsrail ordusu durmadı. Talihsiz genci babasını gözleri önünde vurarak acımasızca şehit etti. 

"Sana evde kalalım dedim oğlum"

Oğlu yanında katil ve işgalci İsrail askerleri tarafından öldürülen yaşlı adamın feryadı yürekleri dağladı. Oğlunun cansız bedenine sarılan Filistinli adamın "Sana evde kalalım dedim oğlum" sesi, sessizliğe bürünen Gazze sokaklarında yankılandı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa