Beşiktaş'tan Maccabi Tel Aviv maçı açıklaması

Maccabi Tel Aviv’in UEFA Ligi maçını İstanbul dışında oynama girişimi Beşiktaş’a takıldı. Hüseyin Yücel, “Maç İstanbul'da oynanacak." dedi.

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 18:15
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 18:50
Beşiktaş'tan Maccabi Tel Aviv maçı açıklaması
CS
Canan Salman Editör

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ile Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret etti.

Yücel buradaki açıklamasında, Beşiktaş'ı layıkıyla temsil eden paydaşlar olarak gördükleri dernekleri önemsediklerinin altını çizdi.

Bu dernekleri ziyaret edip çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıklarını belirten Yücel, katkılarından dolayı Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Hüseyin Yücel, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlattı. Yücel, bu maçı kazanarak siyah beyazlı camiaya en güzel hediyeyi vermek istediklerini söyledi.

“Lobi yaptılar ama dik duruşumuz sayesinde UEFA'ya başvurmadılar”

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Maccabi Tel Aviv'in İstanbul'da maç oynamak istemediğine dair iddiaların sorulması üzerine  Yücel, İsrail,’in UEFA'ya başvuruya  yeltenmediğini dile getirdi.

“Lobisini yaptılar ama bizim dik duruşumuz sayesinde UEFA'ya başvuruları olmadı” diyen Yücel, aksilik olmadığı takdirde İsrail ekibini İstanbul'da misafir edeceklerini aktardı.

Yücel, “maç İstanbul'da oynanacak." ifadesini kullandı.

"Bu sene var bir hayalimiz"

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptıklarına işaret eden Hüseyin Yücel, "Bu sene var bir hayalimiz. Çok dillendirmek istemiyorum” şeklinde konuştu.

Hüseyin Yücel, bir başka soruya karşılık,  takımdan ayrılan ya da katılan toplam oyuncu sayısının 36 olduğunu açıkladı.

Bunun 3 ay gibi kısa bir zaman dilimine sığdırıldığına dikkati çeken Yücel, bunu kolay bir iş olmadığını ifade etti.

Yücel, mevcut oyuncularımızın sözleşmelerinin çok ağır olduğunu dile getirdi.

Amartey açıklaması

 Şu an sadece Amartey ile görüştüklerini aktaran Yücel, onunla da transfer dönemi kapanmadan ara yolu bulup anlaşmak istediklerini vurguladı.

Feyyaz Uçar ise daha önce Çanakkale Dardanelspor'da 6 ay süreyle yardımcı antrenör olarak görev yaptığını hatırlatarak şehre yeniden gelmekten ve Beşiktaşlıların evinde olmaktan duyrduğu mutluluğu paylaştı.

 Hüseyin Yücel ve Feyyaz Uçar, 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneğini de ziyaret etti.

Yücel, dernek başkanı Metin Ablak'a günün anısına forma ve kulübün logosunun bulunduğu tavla takımı hediye etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa