Narin'in mezarına ziyaretçi akını...

Türkiye'nin birçok ilinden insanlar kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarına akın etti.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 21:12
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 21:30
Narin'in mezarına ziyaretçi akını...
AA
Kaynak AA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarına ziyaretler devam ediyor. Güran’ın ölümüyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürerken, Narin'in Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'ndaki kabrine kentten ve çevre illerden çok sayıda vatandaş geliyor.

Ziyaretçilerin gözyaşları ve hediyeleri

9 Eylül’de defnedilen küçük Narin’in mezarını ziyaret eden bazı vatandaşlar, kabrine gelinlik, çiçek, çelenk, hikaye kitabı ve okul çantası gibi eşyalar bırakıyor. Ziyaretçiler, yaşadıkları üzüntüyü gözyaşlarıyla ifade ederken, mezarlık duygusal anlara sahne oluyor.

Ziyaretçilerden duygusal mesajlar

Kent merkezinden eşiyle birlikte Narin'in mezarını ziyarete gelen Ayşegül Targay, ailesi olarak büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirtti. Targay, arama çalışmaları süresince çocuklarıyla birlikte her gün Narin’in bulunması için dua ettiklerini ifade ederek, "Narin’in şu an okulda olması gerekiyordu. Umarım adalet tez zamanda yerini bulur ve bir daha böyle acı haberler almayız" dedi.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinden kızıyla gelen Adnan Tek ise 19 gün boyunca yapılan arama çalışmalarında Narin’in sağ bulunacağına dair umut taşıdıklarını ve sürekli dua ettiklerini dile getirdi. Tek, çocuklarının Narin için dua etmek istemesi üzerine mezarlığa geldiklerini belirterek, "Burada kızımıza dua edeceğiz ve suçluların en ağır cezayı çekmesini istiyoruz" diye konuştu.

Soruşturma devam ediyor

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derinlemesine sürdürülüyor. Tüm kent, küçük Narin için adaletin bir an önce yerini bulmasını beklerken, acılı ailesi ve yakınları ise sürecin takipçisi olmaya devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa