Yalova'da fuhuş operasyonu... 4 tutuklama...

Yalova'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonları kapsamında 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 05:40
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 05:40
Yalova'da fuhuş operasyonu... 4 tutuklama...
DHA
Kaynak DHA

Yalova'da çevre illerden kadın getirerek fuhuş yaptırdığı belirlenen 5 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan yabancı uyruklu 6 kadın kurtarılarak ilgili makamlara teslim edildi.

Polisin Operasyonu ve Gözaltılar

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yaptırdığı tespit edilen D.B., E.B., B.A.İ., A.İ. ve O.Y. isimli şüphelilerin adreslerine operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarla şüpheliler gözaltına alındı.

Aramalarda Ele Geçirilen Deliller

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, dijital materyaller, farklı operatörlere ait 20 adet sim kart, hesap defterleri, 27 bin lira nakit para, bir kurusıkı tabanca ve uyuşturucu kullanımına yarayan malzemeler ele geçirildi. Ayrıca, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen paralar da deliller arasında yer aldı.

Yabancı Uyruklu Kadınlar Kurtarıldı

Operasyon sonucunda, fuhşa zorlanan yabancı uyruklu 6 kadın kurtarıldı. Bu kadınlar, işlemleri yapılmak üzere Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden D.B., E.B., A.İ. ve O.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, 4 şüpheliyi tutuklarken, B.A.İ. ise serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa