Motosiklet tutkunları şehir turu yaptı

Denizli'de "Goldwing Festivali" kapsamında kente gelen 28 ülkeden 350'ye yakın motosiklet tutkunu şehir turu attı.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 05:55
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 05:55
Motosiklet tutkunları şehir turu yaptı
AY
Arif Yücel Editör

Denizli'de düzenlenen "Goldwing Festivali" çerçevesinde, 28 ülkeden yaklaşık 350 motosiklet tutkunu şehir turu yaptı. Festivalin katılımcıları, turizm merkezi Pamukkale'de buluşarak şehirde etkileyici bir konvoy oluşturdu.

Motosiklet Tutkunları Pamukkale'de Buluştu

Pamukkale'de bir araya gelen motosiklet tutkunları, kendi ülkelerinin bayraklarını motosikletlerine asarak ve yüksek sesle müzik çalarak şehir turuna çıktı. Katılımcılar, yaklaşık 70 kilometrelik bir yolculuğun ardından Pamukkale Mahallesi'nde turu tamamladı.

Festival Organizatorü Atilla Serttaş'tan Açıklamalar

Festivalin organizatörü Atilla Serttaş, yaptığı açıklamada, dünyanın dört bir yanından ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden motosiklet tutkunlarının Denizli'de buluştuğunu belirtti. Serttaş, festivalin 9'uncusunun bu yıl Denizli'de düzenlendiğini ve etkinliklerin cumartesi gününe kadar süreceğini ifade etti. Ayrıca, festivalin son gününde motosikletlerle ülkeler geçidinin yapılacağı bilgisini verdi.

Uluslararası Katılım ve Türk Bayrağının Gururu

Serttaş, Norveç, Finlandiya, İsveç, Romanya, Ukrayna, Yunanistan ve Macaristan gibi ülkelerden katılımcıların yanı sıra Kuveyt'ten bile motosikletle Denizli'ye gelen misafirlerin bulunduğunu belirtti. Serttaş, "Motosiklet tutkunluğu böyle bir şey. Grubumuzun farklı ülkelerde etkinliklere katıldığında İstiklal Marşı'mızın okunması ve Türk bayrağımızın dalgalanması bizim için büyük bir gurur kaynağı" dedi.

Festivalin Devam Eden Etkinlikleri

Festival kapsamında katılımcılar, yarın Buldan ilçesinde ve Denizli kent merkezinde turlar düzenleyecek. Etkinliklerin, bölge turizmine katkıda bulunmayı hedeflediği vurgulandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa