Diyarbakır'da polis memuruna bıçaklı saldırı...

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde M.A. (31), yanında bulunan bıçakla sokakta görevli polis memuru Ş.A.’yı yaralayıp kaçtı.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 06:15
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 06:47
Diyarbakır'da polis memuruna bıçaklı saldırı...
AY
Arif Yücel Editör

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, M.A. (31) isimli şahıs, sokakta görevli polis memuru Ş.A.’ya bıçakla saldırarak yaraladı ve olay yerinden kaçtı. M.A. gözaltına alınırken, polis memuru Ş.A. tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ise dikkat çekti.

Saldırı ve Kaçış

Olay, akşam saatlerinde Sur ilçesi Camiikebir Mahallesi Müze Sokak’ta meydana geldi. M.A., üzerinde taşıdığı bıçakla, Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Ş.A.’ya saldırdı. Polis memuru Ş.A., göğsünden hafif şekilde yaralanırken, saldırgan kaçtı. Diğer polis memurları M.A.’yı yakalamak için peşinden koştu ve havaya uyarı ateşi açtı.

Şüphelinin Yakalanması ve Tedavi Süreci

M.A., yapılan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Polis memuru Ş.A., Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi.

Önceki Suçlar ve Soruşturma

Yapılan incelemede, şüpheli M.A.'nın daha önce iki kapkaç olayına karıştığı belirlendi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntüler olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa