Kocaeli'de silahlı kavga... Ölü ve yaralılar var...

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 06:35
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 06:35
Kocaeli'de silahlı kavga... Ölü ve yaralılar var...
AA
Kaynak AA

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

Tartışma Kavga ile Sonuçlandı

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Mekan müdürü Kamuran Ç. ile Uğur S., Okan M., Bülent Y. ve kimliği henüz belirlenemeyen 7-8 kişilik bir grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Silah ve Bıçaklar Kullanıldı

Kavga sırasında Kamuran Ç., Uğur S., Sinan Ç., Cem Ü. ve Bülent Y. tabanca ve bıçakla yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Müdahaleye Rağmen Kurtarılamadı

Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, ağır yaralanan Kamuran Ç., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamuran Ç'nin cenazesi Gebze Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İki Kişi Gözaltında

Olayın ardından hızla kaçan iki şüpheli, İstanbul Pendik'te yakalanarak gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa