İzmir'de minibüs şoförüne silahlı saldırı...

İzmir'de yaşanan olayda durakta bekleyen minibüs şoförü silahlı saldırıda öldürüldü. İşte haberin detayları ve yaşananlar...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 07:20
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 07:20
İzmir'de minibüs şoförüne silahlı saldırı...
AY
Arif Yücel Editör

İzmir'in Bornova ilçesinde minibüs şoförü Doğukan Akgün (28), yolcularını indirdikten kısa süre sonra kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Kaçan saldırganın yakalanması için polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Olayın Detayları

Saldırı, dün akşam saat 22.00 civarında Evka 3 Mahallesi'ndeki minibüs durağında gerçekleşti. Doğukan Akgün, Alsancak Mahallesi'nden aldığı yolcuları Evka 3 Mahallesi'ndeki son durakta indirip minibüsünü park etti. Minibüsün direksiyonunda oturduğu sırada, araca yaklaşan bir kişi, Akgün’e silahla ateş açtı. Başına isabet eden kurşunlar sonucu Akgün, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan ise olaydan sonra hızla kaçtı.

Olay Yeri İncelemesi

Olayın ardından durakta bulunan diğer minibüs şoförlerinin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Akgün'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis, olay yerini güvenlik çemberine alarak incelemelere başladı. Çevredeki güvenlik kameraları incelendi ve görgü tanıklarıyla görüşüldü. Olay yeri inceleme ekibi, minibüs ve çevresinde delil topladı. Akgün'ün cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Soruşturma Sürüyor

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak amacıyla soruşturmayı geniş çapta sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa