Arjantin basınından Cristian Medina transferiyle ilgili haber...

Fenerbahçe'nin kulübü Boca Juniors ve oyuncu Cristian Medina ile anlaştığı transferle ilgili ilginç bir haber yapıldı.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 08:15
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 08:15
Arjantin basınından Cristian Medina transferiyle ilgili haber...
AY
Arif Yücel Editör

Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcu Cristian Medina'nın transferinde Boca Juniors ile anlaşma sağladığı belirtilse de, süreçte ilginç bir detay ortaya çıktı.

Star'da yer alan ve Arjantin basınında German Garcia Grova’nın haberine göre; Boca Juniors’tan Fenerbahçe’ye gönderilmesi gereken e-posta hatalı yazıldı.

Hatalı E-posta Adresi

Haberde, Boca Juniors Sportif Direktörü Marcelo Delgado’nun e-posta metninde "Fenerbahçe" yerine "Fenerbache" yazdığı ve bu nedenle belgenin Sarı-Lacivertli kulübe ulaşmadığı ifade edildi. Ancak Arjantin basınında yer alan diğer haberlere göre, transferin resmileşmemesinin asıl sebebinin bu yazım hatası olmadığı belirtildi.

Bonus Maddelerde Anlaşmazlık

Transferin resmileşmemesinin nedeni, Fenerbahçe ile Boca Juniors arasında konuşulan iki bonus maddede henüz net bir anlaşmaya varılamamış olması. Bu anlaşmazlık nedeniyle transfer henüz kesinleşmedi.

Anlaşmanın Detayları

Fenerbahçe, 22 yaşındaki Cristian Medina’nın transferi için Boca Juniors’a bonuslar dahil 15 milyon dolar ödeyecek. Ayrıca, Boca Juniors Medina’nın sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. Sarı-Lacivertliler, Medina'nın transferinden dolayı Boca Juniors’ın Arjantin'e ödeyeceği yüzde 20'lik dilimi de karşılayacak.

Jose Mourinho'nun İsteği

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho'nun, Cristian Medina transferindeki ısrarı, bu sürecin önemli bir faktörü olarak öne çıktı.

Medina, 2020 yılından bu yana Boca Juniors formasıyla çıktığı 155 maçta 9 gol ve 11 asist yaparak etkili bir performans sergiledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa