Galatasaray'da erken seçim iddiası...

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Eşref Hamamcıoğlu erken seçim kararının gelebileceğini iddia etti.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 08:35
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 08:35
Galatasaray'da erken seçim iddiası...
AY
Arif Yücel Editör

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve yönetimine yönelik eleştiriler devam ederken, kulüp içinde seçim iddiaları gündeme gelmeye başladı. Eski divan kurulu başkanı ve başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'in erken bir seçim kararı alabileceğini öne sürdü.

Hamamcıoğlu'ndan Seçim Tahmini

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray'da daha önce benzer durumlarda seçim kararı alındığını hatırlatarak, Ekim ayında yapılacak Genel Kurul'da ibra olabilmek için yönetimin "güven tazelemek" amacıyla erken seçim kararı alabileceğini belirtti. Hamamcıoğlu, “Tarih tekerrürden ibarettir” diyerek bu ihtimalin kendisini şaşırtmayacağını vurguladı.

Taraftarların Tepkisi Bölünmüş Durumda

Sosyal medyada Galatasaray taraftarları ikiye bölünmüş durumda. Bir kesim seçim yapılmasını talep ederken, diğer taraftarlar sezon ortasında alınacak böyle bir kararın takımın performansını olumsuz etkileyebileceği görüşünde.

Galatasaray'da yaşanan bu belirsizlik, kulüp içinde ve taraftarlar arasında tansiyonu yükseltmeye devam ediyor.

PSG'nin Osimhen'e İlgisi Yok

Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Nijeryalı forvet Victor Osimhen hakkında Paris Saint Germain'den (PSG) açıklama geldi. Fransa'nın dev kulübünün futbol danışmanı Luis Campos, Osimhen ile ilgili transfer söylentilerine yanıt verdi.

Luis Campos, Galatasaray'da Burak Elmas döneminde danışmanlık yapmış biri olarak, 25 yaşındaki forvetle ilgili sorulan soruya, "Victor Osimhen için transfer girişiminde bulunmadık." şeklinde cevap verdi. Bu açıklama, PSG'nin Osimhen transferine dair herhangi bir ilgisi olmadığını netleştirdi.

Nijeryalı golcünün ismi, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ahli ve İngiltere Premier Lig temsilcisi Chelsea ile de anılıyordu. Buna rağmen Osimhen, Galatasaray’a kiralık olarak imza attı ve Sarı-Kırmızılı formayla yeni sezonun önemli isimlerinden biri olacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa