Siyah Kalp'in Sumru'su Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında?

Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp'te Sumru karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında? İşte detaylar...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 09:20
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 09:45
Siyah Kalp'in Sumru'su Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında?
Ecem Çetin Editör

Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp, dün akşam ekran yolculuğuna başladı. 

Terk ettiği çocuklarıyla yeniden karşılaşan Sumru’nun ve ikizlerinin yüzleşme ve Kapadokya’nın güçlü ve sırlarla dolu ailelerinden biri olan Şansalanların hikayesini ekrana taşıyan dizi, ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. 

Başlamadan adından söz ettiren ve uzun zamandır merakla beklenen Siyah Kalp dizisi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sevilen dizide ünlü oyuncu Ece Uslu "Sumru" karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. 

Peki, Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında? Oyuncu ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. 

Ece Uslu kimdir? 

Ece Uslu, 9 Eylül 1974 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ece Uslu, 50 yaşındadır. Tiyatro eğitimi alan ünlü oyuncu 1990 tarihinde televizyon dünyasına adımını attı. Oyuncu İz Peşinde dizisinde Neriman karakterine hayat verdi. Daha sonra kariyer yolculuğunda çok sayıda film ve dizi projesinde rol alan Ece Uslu, 2002-2004 tarihinde ekrana gelen Zerda dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Oyuncu, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Karagül dizisindeki Ebru karakteriyle de adından söz ettirmiş ve bu rolu unutulmaz arasında yer almıştır. Oyuncu Siyah Kalp dizisinden önce son olarak Şahane Hayatım dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Oyuncu, Kara Melek, Ah Gardaşım, Güle Güle, Elveda Derken, Sevgili Geçmiş, Dayan Yüreğim, Sonsuz Aşk, Sevgili Ortak gibi çok sayıda projede rol almıştır. 

Siyah Kalp Sumru nasıl bir karakter?

Güçlü, zeki ve mücadeleci bir kadın olan Sumru geçmişte hayatının dönüm noktası olan zor kararlar almak zorunda kalmıştır. Şimdi ise, Kapadokya’nın büyüleyici manzarası eşliğinde, huzurlu bir yaşamın peşindedir. Bölgenin en zengin ve etkili adamlarından biriyle evlenmiştir, bu evlilik ona, bir zamanlar arkasında bırakmak istediği geçmişini gizleme imkanı sunmuştur. Ancak, bastırdığı duygular ve gölgede kalan anılar, sandığından daha güçlü bir şekilde geri dönmüştür. Bu beklenmedik yüzleşmeler, hem kendi iç dünyasıyla hem de yeni hayatındaki gerçeklerle hesaplaşmasını kaçınılmaz hale getirecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa