Siyah Kalp dizisinin Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir?

Siyah Kalp dizisi, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizide Sevilay'ı canlandıran Leyla Tanlar kimdir? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 10:06
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 10:33
Siyah Kalp dizisinin Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir?
Ecem Çetin Editör

Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp, dün akşam ekran yolculuğuna başladı.  

Terk ettiği çocuklarıyla yeniden karşılaşan Sumru’nun ve ikizlerinin yüzleşme ve Kapadokya’nın güçlü ve sırlarla dolu ailelerinden biri olan Şansalanların hikayesini ekrana taşıyan dizi, ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. 

Başlamadan adından söz ettiren ve uzun zamandır merakla beklenen Siyah Kalp dizisi, büyük bir ilgiyle izlendi.  

Sevilen dizide ünlü oyuncu Leyla Tanlar "Sevilay" karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan güzel oyuncunun kim olduğu araştırılıyor. 

Peki, Leyla Tanlar kimdir? Leyla Tanlar kaç yaşında? Oyuncu ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. 

Leyla Tanlar kimdir?

Ünlü oyuncu, 13 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Leyla Tanlar, 27 yaşındadır. Oyuncu, Akademi 35Buçuk'ta oyunculuk eğitimi almıştır. Ünlü oyuncu, 2014 senesinde oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Paramparça dizisiyle kariyerine adımını atmıştır. Güzel oyuncu bu dizi ile adını duyurmuş ve ardından projelerde rol almaya devam etmiştir. Leyla Tanlar, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Şahin Tepesi, Ferhat ile Şirin, Güzel Günler, Kaçış, Dönüş gibi projelerde rol almıştır. 

Siyah Kalp dizisinin Sevilay'ı nasıl bir karakter?

Samet'in kız kardeşi Hikmet'in kızı olan Sevilay, genç ve güzel bir kadındır. Ancak hayatındaki zorluklarla başa çıkmaya çalışmaktadır. Kendi ayakları üzerinde durmakta güçlük çeken Sevilay, çevresindeki güçlü ve etkileyici karakterlerin baskısı altında kalmaktadır. Bu durum, hayatını her geçen gün daha karmaşık hale getirmektedir. Mecburiyetlerine karşı artık sessiz kalamayacağını anladığı bir döneme giren Sevilay, hayatına giren yeni gelişmeler sayesinde, ilk kez uğruna mücadele edeceği bir şeye sahip olacaktır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa