Dünya Ralli Şampiyonası: Şener Güray ile Uğur Soylu üçüncü oldu

Uğur Soylu ve Şener Güray, Dünya Ralli Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti. Türk pilotlar, sezon sonu itibarıyla üçüncü sırada yer aldı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 11:48
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 12:07
Dünya Ralli Şampiyonası: Şener Güray ile Uğur Soylu üçüncü oldu
Hakan Öksüz Editör

Türk ralli pilotları Uğur Soylu ve Şener Güray, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) master klasmanında sezonu üçüncü sırada tamamladı. 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından yapılan açıklamaya göre, ekip, sezon boyunca elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekti.

28 ekibin katıldığı sezon, zorlu  geçti

WRC'nin master klasmanında yer alan 28 ekip, Hırvatistan, İtalya, Polonya, Letonya, Finlandiya ve Yunanistan'da düzenlenen rallilerde mücadele etti. 

Uğur Soylu ve Şener Güray ikilisi, bu zorlu rallilerde Türkiye'yi başarıyla temsil ederek genel klasmanda üçüncü sırada yer aldı.

Akropol Rallisi'nde podyum sevinci

Sezonun son yarışı olan Yunanistan'daki Akropol Rallisi'nde üçüncülük elde eden Evofone Racing Team ekibi, sezon boyunca 1 ikincilik, 2 üçüncülük, 2 dördüncülük ve 1 beşincilik kazandı.

Soylu ve Güray, bu performanslarıyla WRC master klasmanında büyük bir başarıya imza atarak üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa