Çankaya’da yaşayan bir vatandaşın videosu gündem oldu

Başkent Ankara’nın Çankaya ilçesinde ikamet eden bir vatandaşın Çankaya ilçesindeki belediyecilik anlayışı ile ilgili çektiği video gündem oldu.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 14:50
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 15:04
Çankaya’da yaşayan bir vatandaşın videosu gündem oldu
MP
Mevlüt Peker Editör

Yıllardır Çankaya’da yaşadığını ve Çankaya’nın CHP tarafından sürekli “parlayan Çankaya” olarak tanımlandığını belirten vatandaş, Çankaya’nın içler acısı halini gözler önüne seren bir video hazırlayıp paylaştı. Sosyal medyada gündem olan videoda kadın vatandaş şunları anlattı:

“Ankara'nın en büyük nüfuslu, Türkiye'nin ise en büyük nüfuslu üçüncü ilçesi olan Metropol ilçemiz, güya ‘Parlayan Çankaya’ diye nitelendirdikleri Çankaya'nın arka planını bugün sizlere göstermek istiyorum. Tek işlere algı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi çöplükten, bozuk, çukurlu, yamalı yollardan, sivrisinek ve pirelerden geçilmiyor ne yazık ki. Yaklaşık 4-5 aydır bitiremediğiniz asfalt çalışmaları normal şartlar altında en fazla bir haftada bitecek işler olmasına rağmen neden hala bitiremediniz? Okulların açıldığı günü neden beklediniz? Bu da ayrı bir soru zaten. Çalışma araçlarınız orada yatıyor, videoda da gösterdiğim gibi. Fakat çalıştırmıyorsunuz. Yollar aynı köy yolu gibi. Nüfusu 1 milyona yaklaşacak olan Çankaya'ya sizce yakışıyor mu bu? Size sormak istiyorum. Siz kalkıp ancak konsermiş yok sinemaymış bunları yapıyorsunuz. Kalkıp ilk önce gerçek belediyecilik yapın. Sonra tiyatronuza devam edersiniz. Çankaya'nın arka planında bir metropol değil de bir köy yatıyor maalesef. Bunları size dile getirmek ve göstermek istedim. Teşekkür ederim. Her yer çıkıyor. Şimdi... Şimdi bu araçlar buradan nasıl geçeceğini düşünüyor. Yani şurada iki tane kapak var. Şöyle göstereyim size. Araç geri geri çıkıyor. Şunlar hala şurada. Yol yapmaya çalışıyorlar.”

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa