Veli Gündüz Şahin'den toplantıya katılmadı iddialarına yanıt!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, koordinasyon ve değerlendirme toplantısına katılmadığı iddialarına yanıt verdi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 15:02
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 15:59
Veli Gündüz Şahin'den toplantıya katılmadı iddialarına yanıt!
Ecem Çetin Editör

Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait belediyeler her ay Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) önceliğinde koordinasyon ve değerlendirme toplantısı düzenliyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları bir araya gelerek Ankara gündemine ilişkin konuşmalar yürütüyor. 

Mansur Yavaş ve belediye başkanları yapılan ve yapılacak olan projeler, Ankara'nın eksikleri ve daha birçok konuda değerlendirmeler yapıyor. 

Son koordinasyon ve değerlendirme toplantısı iki gün önce gerçekleştirildi. 

Toplantıya Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in katılmadığı iddia edildi.

Veli Gündüz Şahin, söz konusu iddialara yanıt verdi. 

Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarıyla düzenlenen koordinasyon ve değerlendirme toplantısına katılmamasıyla ilgili bazı basın organlarında spekülasyonların yer aldığını söyledi. 

Toplantıya neden katılmadı? 

Veli Gündüz Şahin, toplantının yapıldığı sırada önceden planlanan başka bir programının bulunduğunu bu nedenden kaynaklı olarak toplantıya katılmadığını söyledi. Şahin, herhangi bir farklı gerekçenin söz konusu olmadığını ifade etti. 

Şahin, Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarıyla her zaman iş birliği ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, şu ifadeleri kullandı;

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa