Sandık Kokusu'nun ikinci sezon afişi yayınlandı!

Çarşamba akşamı yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak olan Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'nun afişi yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 16:08
GÜNCELLEME
18 Eylül 2024 17:45
Sandık Kokusu'nun ikinci sezon afişi yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

İlk sezonuyla damga vuran, geçtiğimiz sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan Sandık Kokusu dizisi, çarşamba akşamları Show TV'de ekrana geliyor.   

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Yeni sezonuyla fırtınalar estirecek olan ve izleyicilerin büyük bir merakla beklediği Sandık Kokusu dizisi, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

Sandık Kokusu dizisi, 18 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

Afişi yayınlandı 

"Sandık Kokusu"nun yeni sezon afişi yayınlandı. Diziden isimlerin ve yeni oyuncuların da yer aldığı afiş, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı.

Dizinin karakterlerinin masa etrafında bir araya geldiği bu görsel, yeni sezonda yaşanacak gelişmeler hakkında izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. 

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen, Serkay Tütüncü, Sercan Badur, Uğur Yücel, Engin Öztürk, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa