Veli Gündüz Şahin'den Ankaralı Turgut'a ziyaret!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sağlık sorunlarıyla zor günler geçiren Ankaralı Turgut'u ziyaret etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 16:23
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 17:41
Veli Gündüz Şahin'den Ankaralı Turgut'a ziyaret!
Ecem Çetin Editör

Ankara türkülerinin önde gelen isimlerinden biri olan ve sahne adıyla "Ankaralı Turgut" olarak tanınan Turgut Karataş, geçtiğimiz ay hayranlarını üzen bir haberle gündeme geldi. Ünlü sanatçının kızı Eylem Boran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada babasına akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve tedavi sürecinin başladığını duyurdu. 

Daha önce de KOAH nedeniyle tedavi gören Ankaralı Turgut, bu kez daha zorlu bir sağlık mücadelesiyle karşı karşıya kaldı. 

Yaklaşık 1.5 ay hastanede yatmak zorunda kalan sanatçı, bu süreçte 12-13 kilo verdi. 

Yaşadığı maddi sıkıntılardan bahseden Ankaralı Turgut, "İlacı almak için sıkıştık. Çok kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede" dedi.

Ünlü şarkıcı son haliyle sevenlerini, sanat ve siyasetini üzdü. 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankaralı Turgut'a bir ziyarette bulundu. 

Ziyaret sırasında Ankaralı Turgut, eline sazını alarak Türk halk müziğinin efsane ismi Neşet Ertaş’ın “Ah Yalan Dünya” adlı türküsünü çalıp söyledi.

Sanatçının kızı, babasının müzikle uğraşmasının moralini olumlu yönde etkilediğini belirterek, “Babam düğünlere ve konserlere katılarak stres atıyor, moral buluyor” dedi.

"Zor günlerinde yanında olacağız" 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankaralı Turgut’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, sanatçının bu zor günlerinde yanında olduklarının altını çizdi. Başkan Şahin, sanatçının moralini yüksek tutabilmesi için gereken her şeyin yapılacağını belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa