Yalı Çapkını bugün geri dönüyor: Peki neler yaşanacak?

Star TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki neler yaşanacak?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 16:41
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 16:56
Yalı Çapkını bugün geri dönüyor: Peki neler yaşanacak?
Ecem Çetin Editör

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını bu akşam dönüyor. 

Yeni sezonuyla fırtınalar estirecek olan sevilen dizi, yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Yaşanan zor günler Seyran ve Ferit'i hayatın farklı yerlerine savurur. Sinan sayesinde daha mutlu olduğunu hisseden Seyran, herkesi şaşırtacak bir adım atarak ona evlilik teklif eder. Suna, kardeşine bu kararın büyüklüğünü anlatmaya çalışsa da Seyran kararından emindir. Ferit ise hayatına Diyar'ın girmesiyle geçmişinden biraz olsun uzaklaşmıştır. Ancak Seyran'ın hayatındaki gelişmelerin haberini almak onun için kolay olmaz. Orhan'ın hayatında yaşanan gelişme ise herkes için sürpriz olur. Beklenmedik bir tesadüf Seyran ve Sinan arasında gerginlik yaratır. Ferit görmeye katlanamayacağı bir manzaraya tanık olurken, kendini bir anda Seyran ile karşı karşıya bulur.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Zeynep Bonçe kaleme alacak.  

Tanıtım: https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/fragmanlar/74-bolum-2-fragman

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa