Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni sezonuyla ekrana gelecek!

Show TV'nin fenomen ve en sevilen projelerinden birisi olan Kızılcık Şerbeti, bu akşam yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Eylül 2024 16:57
GÜNCELLEME
13 Eylül 2024 17:05
Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni sezonuyla ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Ceren Yalazoğlu gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu, Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezonuyla ekranlara yeniden dönüyor. 

İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen, cuma akşamları ekranlara damgasını vuran dizi, bu akşam yeni sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıkacak. 

Yeni sezonuyla da fırtınalar estirecek olan ve izleyicinin adeta izlemek için gün saydığı Kızılcık Şerbeti'nin 67. bölümü ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Ünallar’ın evine bomba düşmüş gibidir. Öğrendikleri gerçek tüm ilişkileri derinden sarsmış, herkes birbirine düşman kesilmiştir. Ancak ilk olarak öncelik Görkem’in sağlık durumudur. Olaylı gecenin devamında Görkem’in hastaneye yetiştirilmesi ve onun Fatih’e yaptığı şantaj neticesinde durumu kurtarma değilse de vakit kazanma hesaplarını yaşarlar. Kıvılcım ise kendini berbat hissetmekte, hayatta en güvendiği adam tarafından aldatıldığı duygusu ile yanlış yollara sürüklenmek üzeredir. Tüm bu karmaşanın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra Kıvılcımlar’ın evine büyük bir acı düşer. Alev doğum yaparken ölmüştür. Doğurduğu bebek, Kıvılcım ve Abdullah arasında velayet savaşına neden olacaktır.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa