İstanbul'da durakta bekleyen otobüs yandı...

İstanbul Beyoğlu'nda yaşanan olayda durakta bekleyen otobüste yangın çıktı. İşte o anlara ait görüntüler ve haberin detayları...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 04:40
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 04:40
İstanbul'da durakta bekleyen otobüs yandı...
DHA
Kaynak DHA

Beyoğlu'nda, kalkış saatini bekleyen bir İETT otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, otobüsün motor kısmında hasar oluştu.

Yangın Anı ve Müdahale

Olay, saat 23.00 sıralarında Cihangir Mahallesi Meclis-i Mebusan Caddesi'ndeki Fındıklı durağında meydana geldi. 34 HO 2543 plakalı İETT otobüsü kalkış saatini beklerken, henüz belirlenemeyen bir sebeple motor bölümünde yangın çıktı. Yangının fark edilmesiyle yolcular hızla tahliye edilirken, çevrede trafik sıkışıklığı ve paniğe neden oldu.

Otobüs şoförü ve çevrede bulunan kişiler, yangına yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada, yoldan geçmekte olan bir sulama tankeri de yangının söndürülmesine destek verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangının Sonuçları

Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, otobüsün motor kısmında hasar meydana geldi.

İstanbul Maltepe'de denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda, Maltepe'de "Huzurlu Sokaklar" denetimi gerçekleştirildi. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asayişi sağlamak amacıyla kapsamlı bir denetim yaptı. Denetime, Asayiş Şube Müdürlüğü'nden 140 polis katıldı.

Denetim kapsamında 2 bin 517 otomobil ve bin 211 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca 11 bin 196 kişi, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasından geçirildi. Denetimler sonucunda, 1 ruhsatsız tabanca, 40 adet uyuşturucu hap ve 46,9 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aranması bulunan 8 kişi, 28 yoklama kaçağı ve 18 yıl 4 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası olan bir hükümlü de denetimler sırasında yakalandı. Bunun yanı sıra, çevreye rahatsızlık verme suçundan 18 kişiye toplam 17 bin 586 lira para cezası uygulandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa