Sakarya'daki kazada motosiklet sürücüsü öldü

Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında, ani manevra yapan cipe çarpan motosikletli hayatını kaybetti. Kaza anı kaydedildi...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 05:40
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 05:40
Sakarya'daki kazada motosiklet sürücüsü öldü
EM
Erhan Meyveci Editör

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, akaryakıt istasyonuna dönüş yapmak için ani manevra yapan cipe çarpan motosiklet sürücüsü Mikail Güray Esentürk (19) yaşamını yitirdi. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Detayları

Olay, akşam saatlerinde Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. 54 HA 904 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Mikail Güray Esentürk, karşı yönden gelen ve akaryakıt istasyonuna dönmek için ani bir şekilde sola manevra yapan Cafer S. (48) yönetimindeki yabancı plakalı cipe çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Esentürk ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Esentürk, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Esentürk’ün bir markette çalıştığı öğrenildi. Cenazesi, hastanenin morguna kaldırılırken, cip sürücüsü Cafer S. gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, cipin ani bir şekilde sola manevra yapması, motosikletin araca çarpması ve sürücünün savrulması görülüyor. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu anlar da kaydedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa