Deha dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Show TV'de ekrana gelecek olan ve merakla beklenen yeni dizi Deha'nın ne zaman başlayacağı belli oldu. İşte dizinin yayın tarihi...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 09:22
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 17:51
Deha dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı, Show TV'nin yeni iddialı dizisi Deha, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Tanıtımlarıyla, afişleriyle dikkat çeken, yeni sezonda fırtınalar estirmeye hazırlanan Deha dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesiyle adından söz ettiren dizinin yayın tarihi araştırılıyor. 

İzleyenler, Deha dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Deha dizisi ne zaman başlayacak? sorularına yanıt arıyor.

Deha dizisinin yayın tarihi belli oldu.  

Ay Yapım’ın uzun süredir merakla beklenen yeni dizisi Deha, 22 Eylül Pazar günü Show TV’de izleyiciyle buluşacak. 

Dizinin yayın tarihi açıklanırken, heyecanı artıran yeni bir tanıtım videosu ve toplu afiş de izleyicilerin beğenisine sunuldu. 

Dizinin toplu afişi, intikam arzusuyla yanıp tutuşan iki ailenin karşı karşıya geldiği dramatik bir tabloyu gözler önüne seriyor. Yeni yayınlanan tanıtımda ise dizinin başrol karakterlerinden Devran’ın dünyasına bir yolculuk yapılıyor. Devran’ın bir tahtanın başında karmaşık bir formülü çözdüğü sahnede, babası İskender ile olan zorlu mücadelesi ön plana çıkıyor. “Onunla bir tek ben baş edebilirim” sözleriyle dikkat çeken Devran, dizinin sürükleyici ve derinlikli hikayesi hakkında ipuçları veriyor.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor. 

İşte ‘Deha’ 1. bölüm üçüncü tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=oUDw9hNoELE

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa