Karagümrük-Ankaragücü maçı öncesi son detaylar

Fatih Karagümrük-MKE Ankaragücü maçı hangi gün, saat kaçta? Ligde galibiyet serisi yakalamak isteyen başkent temsilcisi, İstanbul deplasmanına çıkıyor.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 10:18
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 10:54
Karagümrük-Ankaragücü maçı öncesi son detaylar
Hakan Öksüz Editör

Liglere verilen milli ara sonrası liglere geri dönüldü. Trendyol Süper Lig’in yanı sıra futbolseverler TFF 1. Lig’de oynanacak beşinci haftada maçlarını heyecanla bekliyor.

Ligde sezona Şanlıurfa galibiyetiyle başlayan MKE Ankaragücü, ligin son iki haftasında ise mağlubiyetle devam etti. Sarı lacivertliler, Erzurumspor ve Ümraniyespor'a 1-0 yenildi. Başkent ekibi son haftada ise İstanbulspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

Karagümrük-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü, Karagümrük deplasmanına gidecek. 15 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada, Yiğit Arslan düdük çalacak. Müsabaka TRT Spor kanalından ekranlara gelecek.

Arslan'ın yardımcılıklarını ise Ramazan Ufuk Avdaş ile Arif Dilmeç yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Süleyman Bahadır görev yapacak.

Karagümrük galibiyete hasret, Ankaragücü seri peşinde

İlk 4 maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan kırmızı-siyahlı ekip 17. sırada yer alırken, 2 galibiyet 2 mağlubiyet alan sarı lacivertliler ise 8. sırada yer alıyor. 

Ankaragücü ve Karagümrük'ün son 6 maçı 

Fatih Karagümrük, Ankara temsilcisi ile karşılaştıkları son 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 9 gol gönderen Karagümrük, kalesinde ise 6 gol gördü.

6 puanlı MKE Ankaragücü, 4 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Başkent ekibi sekizinci sırada yer alırken Karagümrük ise 17'inci sırada bulunuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa