Serenay Sarıkaya'dan yeni sezon kararı!

Son olarak Aile dizisiyle izleyenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni sezonla ilgili konuştu. Yeni sezonda ekranlarda olacak mı?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 10:22
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 11:00
Serenay Sarıkaya'dan yeni sezon kararı!
Ecem Çetin Editör

Özel hayatı, açıklamaları, paylaşımları, tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Peri Masalı dizisiyle oyunculuk sektörüne adımını attı. 

Ünlü oyuncu, 2008-2010 yılları arasında ekrana gelen Adanalı dizisindeki Sofia karakteriyle de dikkatleri üzerine çekti. 

Serenay Sarıkaya, bu diziden sonra adeta kariyerinde dönüm noktası yaşadığı Lale Devri dizisinde kamera karşısına geçti. Oyuncunun Yeşim karakteri unutulmaz arasına girdi. 

Güzel oyuncu, bu dizinin ardından Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştığı Medcezir dizisinde sevenlerinin karşısına çıktı. Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. 

Bu dizinin ardından oyuncu, ekranlarda uzun süre proje yapmadı. Dijitale ağırlık veren Sarıkaya, Fi, Şahmaran ve son olarak Kimler Geldi, Kimler Geçti dizisinde rol aldı. 

Oyuncu, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Aile dizisindeki Devin karakteriyle ekranlarda rol aldı.

Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi hayranları tarafından oldukça merak ediliyor. 

İnsanlar, Serenay Sarıkaya yeni bir projede rol alacak mı? Serenay Sarıkaya yeni sezonda ekranlarda mı? Sorularını araştırıyor.  

Bir sergiye katılan güzel oyuncu, Kimler Geldi Kimler Geçti’nin 2. sezonunu bitirdiklerini, 3. sezona çok yakın zamanda başlayacaklarını söyledi. 

Televizyon kararı 

Oyuncu, yıl sonuna kadar dizi çekimlerinde olacak olmasından dolayı televizyona bir iş yapmayacağını ifade etti. 

Ünlü isim, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa