Alper Uludağ yeniden Ankaragücü'nde

Ankaragücü'nde yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Önceki sezon Sakaryaspor'a giden Alper Uludağ, yuvaya geri döndü.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 10:39
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 11:23
Alper Uludağ yeniden Ankaragücü'nde
Hakan Öksüz Editör

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Ankaragücü'nde transfer döneminin son günlerinde önemli gelişmeler yaşandı. Süper Lig'e yükselme hedefiyle güçlü bir kadro kurmak isteyen Başkent ekibi, Sakaryaspor'dan Alper Uludağ ile anlaşmaya vardı.

Alper Uludağ geri döndü: Sözleşme imzalandı

Önceki sezon Ankaragücü'nde top koşturan ve daha sonra Sakaryaspor'un yolunu tutan Alper Uludağ, yuvaya geri döndü. Sakaryaspor'un son antrenmanına katılmayan deneyimli sol bek, Ankaragücü ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Ankaragücü'nden gelen açıklamada, 33 yaşındaki oyuncunun resmi olarak takıma katıldığı belirtildi.

Alper Uludağ, futbol kariyerine Belçika'da başlarken, profesyonelliğe Almanya'da adım attı. Türkiye'de ise Kayserispor, Trabzonspor, Akhisarspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Adana Demirspor ve Giresunspor gibi birçok önemli takımda forma giydi.

Takım kaptanı Garry Rodrigues ile yollar ayrıldı

Başkent ekibinde bir diğer önemli gelişme ise takım kaptanı Garry Rodrigues'de yaşandı. Ankaragücü, Yeşil Burun Adalı kanat oyuncusunun sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile feshetti. 

Garry Rodrigues'in sözleşmesi feshedildi

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Garry Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshetmiş bulunmaktayız. Kendisine kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Ankaragücü, hem kadro güçlendirme çalışmaları hem de ayrılıklar ile yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa