Kızılcık Şerbeti'nin Cemal'i Fırat Çelik kimdir?

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna katılan ve Cemil karakterine hayat veren ünlü oyuncu Fırat Çelik kimdir?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 10:57
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 11:16
Kızılcık Şerbeti'nin Cemal'i Fırat Çelik kimdir?
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin uzun zamandır merakla beklenen dizisi Kızılcık Şerbeti, dün akşam sezonu açtı ve izleyicisiyle buluştu. 

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Kızılcık Şerbeti, yeni sezonda kadrosuna yeni isimler dahil etti. Bu isimlerden biriside ünlü oyuncu Fırat Çelik. Başarılı oyuncu, Cemil karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 

İzleyiciler, Fırat Çelik'in hayatını araştırıyor. Peki, Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında? İşte yanıtı... 

Fırat Çelik kimdir?

Ünlü oyuncu, 25 Mart 1981 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Oyuncu, tiyatro ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Fırat Çelik, 2009 yılında ise Kış Masalı dizisiyle oyunculuk anlamında kariyer yolculuğuna başladı. Ünlü isim, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Dizide Mustafa karakterine hayat veren Fırat Çelik, adını geniş kitlelere duyurmuştur. Fırat Çelik, 20 Dakika, Poyraz Karayel, Gönül İşleri, Yalı Çapkını,     Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Saklı, 8 Saniye, Gelin Takımı gibi çok sayıda projede kamera karşısına geçmiştir. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa