Bahar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu! İşte ilk tanıtım

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi yayınlanan tanıtımla birlikte duyuruldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 12:05
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 12:53
Bahar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu! İşte ilk tanıtım
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin dikkat çeken projelerinden birisi olan, her hafta reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. 

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Füsun Demirel gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken  Bahar dizisi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sevilen dizi, izleyicisinin karşısına çıkmak için adeta gün sayıyor. 

Bahar, ne zaman başlıyor? 

Bahar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Dizi, ikinci sezonuyla 24 Eylül Salı akşamı kaldığı yerden devam edecek. 

İkinci sezonuyla fırtınalar estirmeye devam edecek olan sevilen dizinin yayın tarihi tanıtım eşliğinde duyuruldu. 

Sezon finaliyle büyük ses getiren diziden yayınlanan ilk tanıtım, izleyicilerin dikkatini bir kez daha çekti. Hayata yeniden dönen Bahar’ın “Yeni Hayatıma Merhaba” partisinde yaşanan eğlenceli anlar izleyenlere keyifli dakikalar sunarken, Bahar ve Timur arasındaki çekişmenin yeni sezonda da devam edeceğine dair ilk işaretler verildi. İkili arasındaki sürtüşmenin nereye evrileceği merak konusu olurken, tansiyonun yüksek olacağı bir sezonun sinyalleri veriliyor. Peran Vakıf Hastanesi’ne beklenmedik bir şekilde adım atan Süreyya (Büşra Pekin), tanıtımda izleyicileri şaşırtan bir başka karakter oldu.  Süreyya’nın ilerleyen bölümlerde olayların seyrini nasıl değiştireceği büyük merak uyandırdı. İzleyiciler bu yeni karakterin dizinin dinamiklerine nasıl etki edeceğini sabırsızlıkla bekliyor.

Öte yandan Bahar dizisinin yeni afişi de izleyicilerle buluştu. Bahar karakterine hayat veren Demet Evgar’ın yer aldığı afiş, sosyal medyada kısa sürede yoğun ilgi gördü. Renkli ve dikkat çekici afiş, izleyicilerden beğeni toplarken, Bahar’ın kucağındaki bebekler ise büyük bir gizem yarattı. 

İşte yeni sezon ilk tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=Fz1P5avHmRY

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa