Başakşehir, Bodrum deplasmanında galibiyet peşinde

Ligde zirve takibini sürdüren RAMS Başakşehir, galibiyete ihtiyacı olan Bodrum FK ile deplasmanda karşılaşacak. Maça dair detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2024 13:24
GÜNCELLEME
14 Eylül 2024 14:13
Başakşehir, Bodrum deplasmanında galibiyet peşinde
Hakan Öksüz Editör

Milli maç arasının ardından Trendyol Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligde bu sezon ilk kez mücadele eden Sipay Bodrum FK, güçlü rakibi RAMS Başakşehir'i konuk ediyor. 

Bodrum-Başakşehir maçı hangi kanalda?

Haftanın en çekişmeli maçlarından biri olması beklenen Bodrum FK ile Rams Başakşehir arasındaki mücadele, Bodrum İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak. Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Maç, beIN SPORTS 2 kanalından naklen ekranlara gelecek.

Bodrum'da sakatlar can sıkıyor

Galatasaray’dan Taylan Antalyalı’yı kadrosuna katan Bodrum FK, orta saha rotasyonunu güçlendirdi. Süleyman, Tunahan ve Mustafa’nın sakatlıklarının devam etmesi, teknik direktör İsmet Taşdemir'i kara kara düşündürüyor.

Rams Başakşehir hız kesmeden yoluna devam ediyor

Konferans Ligi'nde üç tur geçerek gruplara kalmayı başaran ve ülke puanına katkı sağlayan Rams Başakşehir, Süper Lig'de de başarılı bir performans sergiliyor. Çağdaş Atan yönetimindeki takım, ligde oynadığı üç maçta 7 puan topladı ve namağlup unvanını koruyor. 

Son olarak Antalyaspor’u 5-2 mağlup eden İstanbul temsilcisi, attığı 10 golle Süper Lig’in en golcü ikinci takımı konumunda bulunuyor. Takımın en formda ismi, fileleri 4 kez havalandıran Polonyalı golcü Krzysztof Piatek. Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko da 4 golle Piatek ile birlikte gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.

Tarihi rekabet tekrar sahne alıyor

İki takım, 2021-22 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşı karşıya gelmişti. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta, Bodrum FK penaltılarla turu geçmeyi başarmıştı. Bu eşleşme, Bodrum ekibi için önemli bir hatıra olarak hafızalarda yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa